Restauranger, hotell och annat gott

Åsa Brandt glaskonstnär

För mig den största attraktionen i Torshälla Åsa Brandt. Hon är en glaskonstnär och hon har sin arbetsplats, butik och galleri i Torshälla. Hon gör underverk med glas! Och jag kan verkligen rekommendera att göra ett stopp här när du är intresserad av att se några av hennes arbeten. Hennes verk handlar om allt från vackra glasarbeten och vaser som verkligen är fina konstverk.

Åsa Brandt är ganska känd och hennes arbete visas över hela världen som på Nationalmuseum i Stockholm, The National Museum of Modern Art i Tokyo och Kunstmuseum i Düsseldorf.

Jag önskar jag kunde visa er några av hennes arbete men tyvärr jag inte har ett foto av den. Så i stället jag ska visa dig detta väderkvarn som du kan se mitt emot galleriet. Åsa Brandt är en välkänd konstnär och det bör inte vara ett problem att hitta hennes bildgalleri. Det ligger på toppen av den högsta kullen i Torshälla. Du kan alltid be folk att peka ut riktningen för dig för alla vet var det är.
Adress Klockberget, Torshälla
Torshälla ligger på Mälaren på södra sidan av sjön Cirka 8 kilometer norr om Eskilstuna och 120 kilometer väster om Stockholm
Telefon 016-35 52 30

Bra hemsidor

Streckkod etiketter

Inventarieprogram som fungerar utmärkt till flertalet företag

Parnass Presentreklam

Dokumentväskor med tryck som företagslogotyp eller slogan är en effektivt