Restauranger, hotell och annat gott

Björka Assistans AB

De senaste 4 åren har jag jobbat som assistanssamordnare/arbetsledare inom ett privat assistansbolag. illsammans med mina kollegor har vi över 30 års erfarenhet av vårdande yrken och utbildningar Idag är jag egenföretagare och med min gedigna bakgrund inom branschen och ett brinnande intresse för det personliga mötet känner jag att jag hittat rätt. Här får du som är berättigad personlig assistans enligt LSS/SFB, hjälp med att samordna bästa möjliga assistans för att uppnå en god livskvalitet.

Är du intresserad av en långsiktig relation med erfarna assistenter som ständigt gör sitt bästa för att förenkla din vardag? Hör av dig så bokar vi ett personligt möte så att vi kan lära känna dig och sätta oss in i din livssituation.
Björka Assistans AB
Järngatan 23
234 35 Lomma
Telefon: 040-411043

Bra hemsidor

Videnta tandvård

Enligt oss ska alla ha råd med en bra och erfaren tandvård i Göteborg