Restauranger, hotell och annat gott

Bomans Hotell och restaurang i Trosa

En oas för vardagströtta livsnjutare i småstadsidyllen Trosa. Här är det långt till storstadens stress och här kan man koppla av och låta sinnena gå på upptäcktsfärd.
Dagens Bomans ligger mitt i Trosas charmiga hamn. Här huserar Stinas Barnbarnsbarn Kristin med härliga medarbetare. 44 sköna hotellrum, 7 mötesrum som rymmer allt för ett lyckat möte och flera matsalar samsas i de faluröda husen. Egenhet och fritänk är vår paroll och med ett personligt engagemang och känsla för kvalitet ser vi till att alla som kommer hit får en upplevelse de sent ska glömma.minikorallen

Hotellet
Bomans hotellrum är ett kapitel för sig – alla unika med en egen själ och en story att berätta. Titta in i våra hotellrum. Alla är olika och vi hoppas att något av dem faller dig i smaken. Våra rum vill man spendera tid i, till dom längtar man tillbaka efter en härlig middag, i dom ser man fram emot att få vakna efter en god natts sömn.

 

Konferens
Konferensgästerna har huvudrollen och Bomans personal är statister. Våra mötesrum är alla nyrenoverade och innehåller all den moderna teknik som gör en lyckad konferens möjlig. Det räcker inte med att tekniken fungerar och att mötesrummen är uppdaterade det behövs en inspirerande miljö för att syresätta beslutsförmågan.

Spaweekend
Här finns fräsch bastu med glasat fönster ut mot trädgården och utanför står en stor, generös bubbelpool. Badstugan hyrs per timme och man har den helt för sig själv. Badrock och tofflor finns alltid att tillgå när man vistas i Badstugan.

Bröllop och fest
Ett större engagemang än vad vi lägger kan du nästan inte hitta. Farmors födelsedag, studentfesten, bröllopet, etc. Bomans har många olika matsalar att kalasa i och vi är öppna för förslag och vår påhittighet är stor.