Restauranger, hotell och annat gott

Feel Nature Coaching

Det klokt att leta efter ett sätt att få hjulen att snurra igen. Att prova att säga ja och börja skapa nya möjligheter för dig själv.
Jag genomförde min utbildning till Diplomerad proffessionell coach ACC-nivå enligt International Coach FederationsJungfruturen_9_maj_2010 (ICF) kriterier under våren 2013 och har varit verksam sedan dess.

Coaching i naturen
När vi vistas i naturen använder vi oss av den spontana uppmärksamheten. Det kostar ingen energi att ta intryck från naturen utan tvärtom, du tillförs ny energi och vår kapacitet är obegränsad. Det kan vara smaken, doften eller synintrycken av naturen. Skogen har ett stort värde för oss alla. Hur kan vi var och en bidra till en hållbar utveckling där vi samtidigt värnar om vår skog? Skogen spelar en stor roll för vår möjlighet till rekreation och återhämtning. Att på nära håll följa årstidsväxlingar och naturens sätt att acceptera livsvillkoren.
Att förnimma kraften som ständigt söker nya vägar och lösningar när tillvaron ställer nya krav, är ett fantastiskt sätt att lära mer om sig själv och odla ett ödmjukare förhållningssätt till livet.

Feel Nature
Mia Eklund
Kajutagatan 12, 619 34 Trosa
tel. 070-337 48 64
mia@feelnature.se

Bra hemsidor

Ådrakliniken Kärlkirurgi

Behandla åderbråck och ådernät med en ny metod på Ådrakliniken

GPC Plastikoperationer

Ögonlocksplastik är en metod för att ta bort fett och överflödig hud

Alpnäring hudvårdsprodukter

Ekologisk after shave som verkligen tar hand om din hud efter rakning