Restauranger, hotell och annat gott

Gävle Begravningsbyrå

Allt sedan starten har vi strävat efter att vara det bästa alternativet. Vi ska på ett personligt och förtroendefullt sätt genom omtanke, service och kvalitet, alltid värna om kundens trygghet. Vi vänder oss till alla som står inför att ordna begravning, är gäst vid begravning eller vill förbereda för sin egen begravning. Vi finns även med dig genom livets alla skeenden inom den familjejuridiska verksamheten.  För oss är det också viktigt att sprida vår kunskap om vårt arbete kring begravning och familjejuridik.

Att ordna med ett varmt och personligt avsked för en familjemedlem eller vän är ett stort ansvar. Vi på Gävle Begravningsbyrå hjälper dig gärna att bära detta ansvar och tillsammans skapa en vacker och minnesvärd begravning.

Som om det inte var nog att förlora en älskad medmänniska är verkligheten tyvärr så att det dyker upp praktiska frågor kring ekonomi, avtal, försäkringar, boutredning mm. Redan vid första besöket kan vi ofta på ett lättbegripligt sätt belysa vad som behöver göras.

Valet av begravningsbyrå är alltid ditt – välkommen till oss!
Gävle BegravningsbyråRuddammsgatan 35 Postadress: Box 75801 02 GÄVLE Telefon: 026-107100

Bra hemsidor

Göteborgs Begravningsbyrå

Välkommen att handla en begravningskista hos GBB - vi har urvalet

Erimed Ortopediska inlägg

Vi är specialister på individuellt anpassade ortopediska skor

Ådrakliniken Kärlkirurgi

På ådrakliniken i Göteborg kan du operera pulsåderbråck

Hallsenius begravningsbyrå i Stockholm

Begravningsentreprenör i Stockholm som ordnar begravningar med omtanke