Restauranger, hotell och annat gott

Ljungskilebuss

Vi är ett klassiskt bussbolag som gått i generationer och vår affärsidé bygger på att erbjuda någonting mer än bara ren transport. Vi vill förmedla en känsla av kvalitet, miljömedvetenhet och flärd. Hos oss är totalupplevelsen av stor vikt, att vara vår kund skall alltid kännas speciellt. Ljungskilebuss är det självklara valet av busstransporter i Västsverige med försäljningskontor i Göteborg och huvudkontor strax söder om Uddevalla.

Som företag kan man enkelt och bekvämt resa med oss i våra nya bussar som är modernt utrustade med både plattskärmar och Wifi ett bra sätt för att på bästa sätt förena nytta med nöje. Att resa är ett sätt att umgås oavsett om man skall på konferens med företaget, på träningsläger med idrottsklubben eller på en lugn pensionärsresa. Att bara få komma ut och njuta av fantastiska upplevelser är ofta ett gott sätt för att hålla humöret uppe.

Vår erfarenhet av både små och väldigt stora arrangemang gör oss till en spelare man inte ska räkna bort, och för oss har storleken ingen betydelse utan alla är för vår verksamhet lika viktiga . Vi erbjuder allt från färdiga logistiklösningar till delar av dem , servicepersonal, trafikledning vid stora evenemang och det viktigaste av allt är att vi erbjuder en god kommunikation hela vägen från start till mål där vi oavsett tid är anträffbara.

Ljungkilebuss

 

 

 

 

 

 

 

Adress:
Uddevalla: G:a Posthuset, Kålgårdsbergsgatan 15
Göteborg: Grimboåsen 5
Tel: 031-788 09 80, 031-788 09 90

Bra hemsidor

Tente

Brickvagnar för placering av lunchbrickor underlättar hanteringen

Däck i Väst

När du skall byta däck i Högsbo se till att de är typgodkända

Akademins Trafikskola

Vår teoriutbildning ger dig de kunskaper du behöver för att kunna köra säkert

Pon Cat Equipment

Vi säljer nya och begagnade CAT bandgrävare samt alla typer av tillbehör