Restauranger, hotell och annat gott

Phet thaimassage

Thaimassage har praktiserats i mer än 2500 år.
Massösen arbetar med kroppens energilinjer. Mad en blandning av akupressur och yoga, stretchas musklerna ut, vilket öppnar energiflödet och balans uppstår. Massösen använder fingrar, händer, fötter, knän och armbågar för att arbeta igenom massage energilinjer, muskler och akupressurpunkter.

Om man tar thaimassage regelbundet, sträcks leder och muskler ut till sina normala vilolägen och hela kroppen mår bättre. De unika stretchmomenten är bra för människor som är stela. Effekterna kan liknas vid yoga. Thaimassage kallas ibland för den lates yoga. Vill du ha en speciell olja kan du fråga om vi har den. Vi försöker hela tiden skaffa de oljor våra kunder vill ha. Men det kan ta tid att få hem dem från Thailand. Efter massagen bör du dricka vätska för att bli av med de slaggprodukter i din kropp som massagen gett.

Massage med varma örtknyten som innehåller thailändska örter t.ex. citrongräs, ingefära och limeblad. Thailändska örter är kända för att ge lindring vid olika åkommor t.ex. svullnader, inflammationer, reumatism och ischias.

Phet Thaimassage
Busstorget 5
61930 Trosa
Sverige

Bra hemsidor