Restauranger, hotell och annat gott

Sjödins Hus & Hemstädning

Tröttnad på att städa och tvätta? Låt oss ta hand om det så att ni kan få mer kvalitetstid med familjen eller varför inte mer utav skön egentid. Nöjd_kund_garanti_logoVi är proffs på städ och med över 20 års erfarenhet vet vi vad vi pratar om. Den mest populära tjänster.

n vi erbjuder är våra städabonnemang, då vi kommer ut regelbundet veckovis eller varannan vecka och fräschar upp ert hem. Ni väljer själv precis hur ni vill lägga upp städningen, vad som skall ingå och hur ofta ni vill att vi kommer ut till er. Vi skräddarsyr städningen efter ert hem och behov.

Har ni önskemål om exempelvis utökade tjänster såsom fönsterputs, strykning av kläder, träd-gårdsarbeten m.m så är det inga problem, ni använder tiden precis som ni önskar.

​​Alla företag, stora som små behöver städas. Ett första intryck hos en ny kund kan vara avgörande mellan ett skrivet- eller inte skrivet affärs-kontrakt. Är kontoret ostädat, gräsmattan oklippt och rutorna smutsiga så speglar det dessvärre verksamheten då den är en del.

​​Vårt serviceutbud är heltäckande.

Kontaktdetaljer_NY_326x622