Restauranger, hotell och annat gott

Trosa Stadshotell

Trosa Stadshotell & Spa

Under 2008 genomgick Trosa Stadshotell och spa en omfattande renovering av entréplanet med bl a ett helt nytt kök och nya matsalar. Så vi hälsar nu er välkommen till ett modernt hotell med genuin charm och atmosfär från gångna tider.
När man känner att man är värd något alldeles extra är det en skön spaweekend som gäller. Att bli ompysslad i en charmig och lite lyxig miljö med god mat och dryck samt härliga spabehandlingar är vi väl alla värda ibland.

Spaweekend som man njuter avEtt konferenspaket som är komplett med allt du behöver inkluderat.Konferenslokal, logi och frukost, förmiddagsfika med smörgås, tvårätters lunch med Loka/lättöl/kaffe, afternoon teabuffé. Det som är PLUS i paketet är fri tillgång till spa med tofflor och badrock att hämta i spareceptionen, trerättersmiddag med utvalda viner.

Konferens

Vi erbjuder också ett konferenspaket med det lilla extra som sätter guldkant.
Konferenslokal, logi och frukost, förmiddagsfika med smörgås, tvårätters lunch med Loka/lättöl/kaffe, afternoon teabuffé. Det som är EXTRA i paketet är fri tillgång till spa med badrock och tofflor på rummet vid ankomst. Fyrarättersmiddag med utvalda viner (3 glas).Ett glas bubbel före middagen eller i spa.

 

Bra hemsidor

Hyresmäklaren

Vi samlar annonser från hyresvärdar för att hyra lägenhet i Stockholm